Meer plezier in het opvoeden door je band met je kind te versterken

Uncategorized

Week van de opvoeding

Maak kans op een kindertekening analyse!

Vandaag start de week van de opvoeding! Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, ook bij jou in de buurt! Check www.weekvandeopvoeding.nl

De week van de opvoeding viert het eerste lustrum! Deze week worden er aan 5 thema’s aandacht gegeven. Onder het motto : “Geef me de vijf!”.

Het eerste thema is: Tijd voor feest! Want de week van de opvoeding bestaat 5 jaar.

Praktijk KinderKennis viert graag mee! Daarom kun je deze week, 5 t/m 9 oktober een kindertekening analyse winnen ter waarde van 50 euro! Stuur een mailtje naar: info@kinderkennis.nl met de reden waarom jij graag deze analyse wilt winnen. Uit de inzendingen wordt één winnaar geselecteerd.week van de opvoeding

admin

Als Pedagoog (afstudeerrichting jonge kind en jeugd, RuG) ben ik aangesloten bij de NVO (Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen) Tijdens mijn ambulante werk in de gezinsbegeleiding, intramuraal en als orthopedagoog bij een woonvorm voor mensen met autisme, kwam ik in aanraking met zeer uiteenlopende problematiek waarbij ik hulp en advies geboden heb. In die tijd heb ik ervaring opgedaan met opvoedingsondersteuning, autisme, hechtingsstoornissen en “multiproblem gezinnen”.
Ik probeer dan ook altijd tijdens mijn werk aan te sluiten bij de ouders/leerkrachten en hun zo te adviseren dat zij zelf weer verder kunnen.