De gratis kaart met de 7 sleutels komt over 5 minuten in je mailbox!

Wat superleuk dat je mijn kaart met daarop de 7 sleutels tot opvoeden en opgroeien in verbinding, hebt aangevraagd!

Zoveel mogelijk ouders met jonge kinderen helpen met de dagelijkse opvoed-struggles, is mijn droom. Vanuit verbinding en liefde wil ik jou aan de hand meenemen om weer méér FUN en minder SHIZZLE te ervaren in het ouderschap. Ik zal je komende week een paar mails sturen hierover. Houd je mailbox dus in de gaten, zodat ze niet in de spam terecht komen. Dat zou toch zonde zijn…

Ik geloof dat als jij als ouder bewust de keus maakt om te verbinden in de opvoeding, hierdoor minder gedoe hebt bij de meest voorkomende strijdmomenten met je kind, het ouderschap niet zwaar hoeft aan te voelen, je écht kunt genieten van gezinsmomenten en je zult je kind niet meer dagelijks achter het behang willen plakken, dus die extra rol behang kun je terugbrengen naar de bouwmarkt. 

Wil je alvast méér weten hoe je echt meer FUN kunt hebben in het ouderschap? 

Dan heb ik ik nog iets voor je en bekijk mijn aanbod én volg me op facebook of instagram.

Speelse groet, 

Nienke