Tarieven

 

Onderwerp coaching en advies  Tijdsindicatie Kosten
Kennismakingsgesprek Max. 30 min vrijblijvend
Training Kind 30-45 min 55 Euro
Training Ouder – Kind 30-45 min 55 Euro
VIP coaching aan huis 1 uur 70 Euro
 Pedagogisch advies per mail, per vraag/onderwerp​ geen 30 Euro
Analyse kindertekening per tekening (de analyse behoort vaak tot het behandeltraject) geen 50
Reiskostenvergoeding binnen een straal van 20 km gerekend vanaf Gorssel. Bij parkeerkosten wordt het uurtarief verhoogd met het parkeertarief.  geen 0.20 cent per kilometer

Vergoedingen

In sommige gevallen vergoedt de ziektekostenverzekering geheel of gedeeltelijk. De praktijk heeft een AGB-code aangevraagd zodra deze code bekend is wordt het op de site vermeld. Deze code kunt u gebruiken als u informatie over vergoedingen opvraagt bij uw ziektekostenverzekeraar. Vaak wordt het vergoed vanuit de aanvullende verzekering, de alternatieve geneeswijze of overige psychologische zorg.

Mocht de zorgverzekeraar aangeven dat het niet vergoed wordt, dan kunnen eventuele gemaakte kosten afgetrokken worden bij de belastingaangifte. Neem hiervoor contact op met de belastingdienst.

Als u een Persoonsgebonden budget (PGB) heeft kan dit ingezet worden.

Krijgt u niks vergoed en maakt u zich zorgen over de kosten, neem dan contact op met de Praktijk om uw situatie te bespreken.

Mocht u bij een afspraak verhinderd zijn, dan verzoeken wij u uw afspraak minimaal 24 uur van te voren voor de afspraak telefonisch af te zeggen. Voor afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, zal de gesprekstijd in rekening worden gebracht waarbij een tarief van 70 euro per gepland uur gerekend wordt.